Tuesday, December 23, 2014

THE JOURNEY IS ALMOST THERE....



Semalam dilla ada check up..since dah last trimester nie...check up lebih kerap...dulu sebulan sekali...masuk minggu ke 36, 2 minggu sekali n skrg dah seminggu sekali. 
sekarang dah masuk minggu 38...wow....dah nak dekat dah nie...but i always told the baby that he need to wait untuk Jan 2015....please...mama nak balik kampung dulu...i will work smpai 31 Disember 2014...pas tue baru cuti n balik perak...dah xsabar rasa nya nak balik bota...lama sgt dah xbalik kampung...rindu rumah ayah..Ayah selalu datang sini..so xde rasa rindu sgt.. n ckp tepon almost everyday....

dah week 38 nie...makin slow la jalan nyer kan....makin berat rasa nyer...tido malam pun dah kurang selesa n yang paling obvious sekali adalah makin kerap melawat toilet..hahhahaa...

persiapan barang baby pun dah lengkap...mcm baju2 tue..mana2 baju DZ yang xobvious sgt keperempuanannya, baby D boleh pakai....baju baru pun beli sket jek..yang lain2 hadiah dr Mak Nyah dia yang balik dari Manchester hari tue....

Lain2 just beli bengkung, barut, mandian herba, set shaklee la, minyak urut la..n lebih pada keperluan mama berpantang n persediaan membuat stok susu....kali ni keazaman nak menyusu lebih tinggi...2 minggu pas bersalin nak start pump dah...


#picfrominternet
nak letak gmbr sendiri rasa xgamak plak..bak kata DZ, mama dah kembung!....hahahhaa



Well...the journey is almost there...pregnancy experience mmg mengkagumkan...sakit ke, ape ke..kita hadap jugak demi untuk melahirkan zuriat kita...hasil perkongsian cinta dan kasih sayang kita dengan hubby kita...




2 comments:

  1. Assalamualaikum wr.wb mohon maaf kepada teman teman jika postingan saya mengganggu anda namun apa yang saya tulis ini adalah kisah nyata dari saya dan kini saya sangat berterimah kasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala atas bantuan pesugihan putihnya tampa tumbal yang sebesar 15m kini kehidupa saya bersama keluarga sudah sangat jauh lebih baik dari sebelumnya,,saya sekaran bisa menjalanka usaha saya lagi seperti dahulu dan mudah mudahan usaha saya ini bisa sukses kembali dan bermanfaat juga bagi orang lain,,ini semua berkat bantuan Mbah Rawa Gumpala dan ucapa beliau tidak bisa diragukan lagi,bagi teman teman yang ingin dibantuh seperti saya dengan pesugihan putih bisa anda hubungi di no 085 316 106 111 jangan anda ragu untuk menghubuni beliau karna saya sudah membuktikannya sendiri,karna Mbah tidak sama seperti dukun yang lain yang menghabiskan uang saja dan tidak ada bukti sedankan kalau beliau semuanya terbukti nyata dan sangat dipercay,,ini unkapan kisah nyata dari saya pak Rudi di semarang.Untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Mbah di 🐣PESUGIHAN PUTIH TANPA TUMBAL🐣

    ReplyDelete

  2. شركة المثالية للتنظيف

    شركة المثالية توفر علي ربة المنزل عناء التنظيف، والمواظبة علية بإستمرار، خصوصا وأن ربة المنزل الآن يكون عليها مهام كثيرة شاقة ولا يكون لديها مساحة من الوقت للقيام بمهام التنظيف، وليس فقط التنظيف هي من مهام الشركة بل أن الشركة أيضاً تُقدم مجموعة مُختلفة من الخدمات الأخرى التي تخدم راحة عُملائها، بالإضافة إلي تقديم مُستوي عالي من الكفاءة في تنفيذ الخدمة.
    خدمات شركة المثالية:
    ولأن شركة المثالية تقوم علي راحة عُملائها في تقوم بتوفر مجموعة مُختلفة من الخدمات مثل:
    • تنظيف الستائر.
    • تنظيف المفروشات.
    • تنظيف السجاد والموكيت.
    • تنظيف الكنب.
    • تنظيف المجالس.
    • مُكافحة الحشرات.
    • رش مُبيدات.
    • تسليك مجاري.
    حيثُ أن لدينا مجموعة من أكفأ العمُال والأيدي العاملة، بالإضافة إلي اننا يوجد ليدنا أحدث أنواع الأجهزة والماكينات التي تُساعدنا في عملنا، بالإضافة إلي أن المساحيق المُستخدمة في عمليات التنظيف نقوم بإستيرادها من الخارج، وهي مُصرحة من وزارة الصحة ولا ضرر عليها.
    كما أن شركة المثالية تستقبل تليفونات عُملائها علي المدار اليوم لإستقبال طباتهم وإستفسارتهم بإستمرار.
    عزيزي العميل نُحاول أن نوفر لك جميع ما تحتاج إلية، علاوة علي ان أسعارنا لا تقبل المُنافسة.

    ReplyDelete