Wednesday, April 25, 2012

CELEBRATION!




eh,? kek???nie la kek sempena birthday our lil princess, Damia Zaraa...

cepat tul masa berlalu, dah setahun anak mama n ayah nie...kejap jek kan? sabtu lepas her 1st birthday..mmg xde plan for birthday party,cuma nk sambut kecil-kecilan kami bertiga di rumah jek...tp since dat sabtu mama kena g opis coz de keje2 pembersihan nk bt,tercelebrate lah birthday damia kat opis plak...plus dgn kudut belanja lunch McD, ... mama n ayah pun g la beli kek (sgt cute jek kek nie), ice cream n jajan...a very sweet n simple celebration..damia cam malu2...ye,la..ramai2 nyanyi birthday song kat dia...

video


nie some snap shoot masa celebration dia...
damia dengan muka terkejut n malu...







nie plak, damia tgh dok meneroka hadiah dari ayah dia...bersungguh jek rupa anak mama nie..

 



DAMIA ZARAA...JADI ANAK YANG BAIK YER...ANAK YANG MENJAGA MARUAH DIRI & KELUARGA... MAMA & AYAH SAYANG SGT KAT DAMIA ZARAA...




5 comments:

  1. HAPPY BIRTHDAY damia zaraa..
    Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya..hehehe
    (bijak betul budak skang ni kan, dh pandai pegang pen..same goes with my bam bam..hehe)

    ReplyDelete
  2. thanks sue...tp kan sue, klu pegang aje xpe..nie suka sgt sumbat dalam mulut....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa..tau xpe..
      semua yg dia jumpa, abis masuk mulut..
      pastu abis brg2 atas meja dia tarik n jatuh ke lantai..
      sabo je la..hehehehe..
      dh pandai ape lg?

      Delete
  3. damia dah meniti-niti dr hujung sofa ke hujung sebelah sana...pas tu dah pandai perintah mama n ayah nyer...

    ReplyDelete
  4. alalalalala sekejab je dah setahunnn..happy besday syg..muahmuahmuah

    ReplyDelete